Nic-Salt tekućine

NIC-SALT tekućine
Baza NicSalt tekućine sadrže propilen glikol i glicerin, isto kao i ostale tekućine, ali nikotin ovdje nije u slobodnoj formi. Dodavanjem određene kiseline, nikotin prelazi u oblik soli. U trenutku pisanja ovog teksta, u opticaju su benzoeva, salicilna i malatna kiselina od kojih se, redom, dobivaju NicSalt-B, NicSalt-S i NicSalt-M tekućine.


Što se ovim postupkom dobiva?
Kiselina koja se dodaje služi upravo da smanji pH vrijednosti mješavine, jer će tako nikotin postati manje reaktivan prilikom udisanja. Dobiva se tekućina koja ima osjetno blaži TH (Throat hit) ili “udarac u grlo”, pa je moguće koristiti tekućine s većom dozom nikotina nego što je to slučaj s običnim tekućinama.


Isto tako, NicSalt tekućinama nisu potrebne veće temperature da bi se postigao željeni efekt. Primarno su namijenjene za korištenje u tzv. POD sistemima zato što POD sistemi ne mogu toliko zagrijati zavojnicu kao veći I snažniji uređaji. Nic-Salt tekućine NE preporučuju se koristiti u uređajima koji su namijenjeni za direktno inhaliranje u pluća, tj Direct to lung.

 

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 17-29 od 29

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 17-29 od 29

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog