Limelight Wicket Dicodes BF60

Nisko kao 2.400,00 kn
Dostupno
SKU
limelight-wicket-dicodes-bf60

Tehničke karakteristike

  • Modularni dizajn
  • Magnetic faceplate
  • Dicodes BF60
  • Inovativni 510 konektor
  • 1x 18650 (nije uključena)

Sadržaj pakiranja

  • 1x Limelight Wicket Dicodes BF60 Box Mod
  • 1x Beauty ring

 

NAPOMENA:
Popust kupon za prvu narudžbu ne vrijedi za Limelight proizvode!

Limelight WICKET Dicodes BF60

Modularni dizajn - Ovaj minimalistički mod prikazuje samo tipku za aktiviranje i Oled ekran na prednjoj strani, dok su USB, tipke za gore / dolje i odjeljak za baterije postavljeni na dnu moda. Na tijelu nema vijaka i nije korišteno ljepilo. Unutrašnjost sadrži postolje u koje ide Dicodes BF60 čipset. Sa samo 85 g težine, Wicket je dizajniran za svakodnevnu upotrebu.

Tijelo - izrađeno od military grade POM (crne ili bijele boje), orahovog drveta ili stabiliziranog drveta. Uklonjena je većina materijala iz bloka, ostavljajući tanku, ali vrlo žilavu školjku, dovršenu ručno. Osigurano je da dizajn bude što čistiji, pa su USB i gumbi gore / dolje premješteni na dno.

Magnetic Faceplate - Prednja ploča drži se na mjestu s jakim neodium magnetima, što olakšava uklanjanje i promjenu gumba po vašoj želji. Verzije Stab i Walnut imaju unutrašnje ojačanje od nehrđajućeg čelika kako bi se spriječilo izvijanje tijekom vremena.

Izmjenjiva cijev za bateriju - cijev od nehrđajućeg čelika vidljiva je kroz izrez na stražnjoj strani modova, može se lako promijeniti drugim dizajnom i uskladiti s gumbom za paljenje na prednjoj ploči, što vam daje niz prilagođenih opcija.

Inovativni 510 - Wicket ima jedinstvenu vrstu 510 konektora s manje dijelova i bez sitnih dijelova. Podesiv je preko poklopca baterije. Zatezanjem čepa za bateriju, baterija gura sustav 510 prema gore i na taj način prilagođava 510 idealnoj visini za vaš isparivač. Ovaj 510 sustav pruža više snage smanjujući ukupni unutarnji otpor moda.

Više informacija
Proizvođač Limelight Mechanics
Jamstvo 2 godine
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Limelight Wicket Dicodes BF60
Vaša ocjena